Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarp kayalıklar görmek

Rüyada sarp kayalıklar görmek

Rüyada sarp kayalıklar görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada sarp kayalıklar gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli şekillerde davranmanız için size baskı uygulayabilirler.

Rüyada sarp kayalıklar görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sürekli tartışacağına inanılır.

Rüyada sarp kayalıklara tırmanmak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, sağlık ve şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarp kayalar görmek işsiz kalmaya, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına inanılır.

Rüyada sarp yokuş görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarp dağ görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine alamet eder.

Rüyada sarp yokuştan inmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına inanılır.

Rüyada kayalıklı deniz görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, elinin kolunun bağlanacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada kayalık denize girmek sıkılacağına ve üzüleceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments