Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarp dağ görmek

Rüyada sarp dağ görmek

Rüyada sarp dağ görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada sarp dağ gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayal kırıklıklarınız olabilir.

Rüyada sarp dağ görmek ağız tadına kavuşacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine yorulur.

Rüyada sarp yokuş görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bolluk ve bereket göreceğine işaret eder.

Rüyada sarp kayalıklara tırmanmak onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarp kayalar görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarp kayalıklar görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada sarp yokuştan inmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ çileği görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada dağdan geçmek her işinde hayırla karşılaşacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments