Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabının tekini çaldırmak

Rüyada ayakkabının tekini çaldırmak

Rüyada ayakkabının tekini çaldırmak kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine delalettir.

Rüyada ayakkabının tekini çaldırmak gördüyseniz:

  • Çok farklı bir yola girmek ya da farklı bir yönde ilerlemek üzeresiniz.

Rüyada ayakkabının tekini çaldırmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada ayakkabının tekini çıkarmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, iyi konumlara geleceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına işarettir.

Rüyada ayakkabının tekini görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı tekini aramak maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada ayakkabının tekini giymek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabının tekini suya düşürmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabının tekini bulamamak fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada ayakkabının tekini aramak her zaman haklının yanında olacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments