Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak çıkarmak

Rüyada sarımsak çıkarmak

Rüyada sarımsak çıkarmak kişinin adeta gençleşeceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına tabir olunur.

Rüyada sarımsak çıkarmak gördüyseniz:

  • Başarıyı garantiledikten sonra istediğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada topraktan sarımsak çıkarmak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarımsak çıkarmak kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş sarımsak yemek fırsatların elden kaçırılacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada sarımsak bahçesi görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, atılan adımların zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada sarımsak kokmak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, gözyaşının dineceğine işaret eder.

Rüyada taze sarımsak almak genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada sarımsaklı çorba içmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak temizlemek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, birikim yapılacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments