Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak almak

Rüyada sarımsak almak

Rüyada sarımsak almak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, endişelerin biteceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına işaret eder.

Rüyada sarımsak almak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası size zarar verebilir.

Rüyada bir diş sarımsak görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine alamet eder.

Rüyada sarımsak soğan görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarımsak ve soğan görmek hayatının başarılarla dolacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak ekmek yemek büyük bir ortaklığa girileceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada sarımsak kokmak şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada sarımsak sapı görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada sarımsak pişirmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil sarımsak toplamak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments