Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarılıp dans etmek

Rüyada sarılıp dans etmek

Rüyada sarılıp dans etmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, işinde terfi edeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarılıp dans etmek gördüyseniz:

  • Size seven, takdir eden kişiler halen destekçiniz olmaya devam ediyor ya da belli hayranlarınızın sizden uzaklaştığını düşünüyorsanız, irtibat kurabilirsiniz, merak etmeyin.

Rüyada sarılarak dans etmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarılıp dans etmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada dansa davet edilmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkekle dans etmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle dans etmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolda dans etmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, huzurlu bir insan olacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızla dans etmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada bayanla dans etmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments