Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayanla dans etmek

Rüyada bayanla dans etmek

Rüyada bayanla dans etmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hoş muhabbette olacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına alamet eder.

Rüyada bayanla dans etmek gördüyseniz:

  • Problemleri ertelemek yerine, bir an önce çözmenizde fayda var.

Rüyada bayanla dans etmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir bayanla dans etmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işarettir.

Rüyada bayan bayana dans etmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kocasıyla dans etmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün dans etmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabanci bir erkekle dans etmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına alamet eder.

Rüyada uçarak dans etmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada suda dans etmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, başarısızlığa düşüleceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments