Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarılarak ağlamak

Rüyada sarılarak ağlamak

Rüyada sarılarak ağlamak alışveriş yapacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, idealist kimse olacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada sarılarak ağlamak gördüyseniz:

  • Sizin için her açıdan olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Rüyada ölmüş birine sarılmak ve ağlamak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada sarılarak ağlamak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kıza sarılıp ağlamak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin birine sarılarak ağlamak sorunları ortadan kaldıracağına, daha iyi anlaşır olacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen dedeye sarılıp ağlamak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasına sarılarak ağlamak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına sarılmak ağlamak onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen babaya sarılıp ağlamak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments