Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı siyah görmek

Rüyada sarı siyah görmek

Rüyada sarı siyah görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine inanılır.

Rüyada sarı siyah gördüyseniz:

  • Başkalarını temsilen veya başkaları için yapacağınız konuşmalarda çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada siyah köpeğe sarılmak büyük miktarda para kazanacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına delalet eder.

Rüyada sarı saçı siyaha boyatmak devlete hizmet etmeye, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah sarı benekli yılan görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına delalet eder.

Rüyada sarı ve siyah kedi görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada sarı saçlı birini siyah saçlı görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah yılana sarılmak o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına yorulur.

Rüyada siyah ve sarı yılan görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada siyah ve sarı kedi görmek kazancının iki kat artacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments