Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı saçlı arkadaşını görmek

Rüyada sarı saçlı arkadaşını görmek

Rüyada sarı saçlı arkadaşını görmek sorunların biteceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, dileklerin kabul olacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına rivayet eder.

Rüyada sarı saçlı arkadaşını gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için seçtiği değil kendi seçtiğiniz hayallerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada arkadaşının saçını sarı görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sarı saçlı görmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, keyfin bozulacağına delalet eder.

Rüyada sarı saçlı arkadaşını görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saçlarını sarı görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının saçını sarıya boyadığını görmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine inanılır.

Rüyada ölen arkadaşına sarılmak bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşına sarılıp ağlamak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşına sarılmak ağlamak ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments