Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renkte balık görmek

Rüyada sarı renkte balık görmek

Rüyada sarı renkte balık görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, anne baba duası alacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işarettir.

Rüyada sarı renkte balık gördüyseniz:

  • Evliyseniz her türlü gerilimden kaçının.

Rüyada sarı renkte balık görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada sarı renkli balık görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet eder.

Rüyada sarı renk balık görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada beyaz ve sarı renk görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine rivayet eder.

Rüyada sarı renk göz görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, kötü noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı renk duvar görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı renk toka görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı ve beyaz renk görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments