Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renkli ip görmek

Rüyada sarı renkli ip görmek

Rüyada sarı renkli ip görmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına alamet eder.

Rüyada sarı renkli ip gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz açısından şanslısınız.

Rüyada sarı renkli ip görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, işlerinde bereket olacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı renk ip görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renkte ip görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, harama göz dikmeyeceğine işarettir.

Rüyada renkli örgü ipi görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, hırsızlık yapacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada gri renk ip görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Rüyada mor renk ip görmek helal lokma yiyeceğine, dertlerine derman arayacağına, kolaylık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı renkte ip görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli ip görmek işlere nazar değeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments