Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renkli ev görmek

Rüyada sarı renkli ev görmek

Rüyada sarı renkli ev görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, rütbe alacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, amacına nail olacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı renkli ev gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yaırımlar konusunda şanslısınız.

Rüyada sarı renkte ev görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, heveslerin söneceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına yorulur.

Rüyada sarı renkli ev görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sarı renk ev görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada sarı saç renk görmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya rivayet eder.

Rüyada sarı renkli merdiven görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi olarak büyüyeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada sarı renkte kusmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada sarı renk boya görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı renk takım elbise görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments