Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli ip görmek

Rüyada mavi renkli ip görmek

Rüyada mavi renkli ip görmek güzel sözler işiteceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, çok hayır duası alacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkli ip gördüyseniz:

  • Yapılması gereken acil değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada mavi renk ip görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renkte ip görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada mavi renkli ip görmek haram mal yiyip içeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada mavi yün ip görmek sıkılacağı bir haber almaya, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işaret eder.

Rüyada mavi ip yumağı görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına inanılır.

Rüyada mavi iple örgü örmek çok büyük mutluluklar duyacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ve mavi ip görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi beyaz ip görmek akıllı adımlar atacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, daha güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments