Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli renkli çiçekler görmek

Rüyada renkli renkli çiçekler görmek

Rüyada renkli renkli çiçekler görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli renkli çiçekler gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin istenmeyen sonuçlarını öngöremiyor olabilirler.

Rüyada renkli renkli çiçekler görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada canlı renkli çiçek görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına alamet eder.

Rüyada mavi renkte çiçek görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına tabir olunur.

Rüyada pembe renk çiçek görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine delalettir.

Rüyada turuncu renk çiçek görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına inanılır.

Rüyada renkli çiçek almak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına alamet eder.

Rüyada beyaz renkli çiçek görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada mor renkte çiçek görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments