Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pijama vermek

Rüyada pijama vermek

Rüyada pijama vermek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, sorunlarının artacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, attığı adımların boşa gideceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada pijama vermek gördüyseniz:

  • Ufaklı büyüklü kazalar yaşamanız olasıdır.

Rüyada siyah pijama görmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, gelirinin de artmayacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Rüyada bebek pijaması görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet eder.

Rüyada ipek pijama giymek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına inanılır.

Rüyada birini pijamalı görmek mal sahibi olacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına inanılır.

Rüyada eski pijama giymek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada yatak pijaması almak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, zorlukların aşılacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada kendini pijamalı görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada turuncu pijama görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments