Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı küpe görmek

Rüyada sarı küpe görmek

Rüyada sarı küpe görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, hastalıkların biteceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalettir.

Rüyada sarı küpe gördüyseniz:

  • Hem fikir olmadığınız bir konuda size yük yüklemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada altın sarısı küpe görmek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı küpe görmek üçüncü gözünün açılacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, mal sahibi olacağına yorulur.

Rüyada incili altın küpe görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek küpe görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada kendi kulağına küpe takmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kulağına küpe takmak işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin kulağında küpe görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada altın yüzük küpe görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments