Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı külot görmek

Rüyada sarı külot görmek

Rüyada sarı külot görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, bazı kaynakların tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı külot gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sonra kural dışı ilişkilere eğilimlisiniz.

Rüyada sarı külot görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada yırtık külotlu çorap görmek aksiliklerin son bulacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı külot almak büyük sorunlarla karşılaşacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına işaret eder.

Rüyada külot istemek endişelerin ve dertlerin biteceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine delalet eder.

Rüyada kakalı külot görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada külot kesmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kazancının da azalacağına tabir olunur.

Rüyada külot kan görmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments