Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı deve görmek

Rüyada sarı deve görmek

Rüyada sarı deve görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada sarı deve gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda aldatılmaya açıksınız.

Rüyada deveye sarılmak elindeki malların gideceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı deve görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, hayatının adeta cennete döneceğine inanılır.

Rüyada deve aramak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, çok doğru bir yol tutulacağına işarettir.

Rüyada deveyi çekmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına işarettir.

Rüyada deveden korkmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, daha çok dünya malı edineceğine tabir olunur.

Rüyada boynuzlu deve görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada evde deve görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada deveye yemek vermek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments