Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveye yemek vermek

Rüyada deveye yemek vermek

Rüyada deveye yemek vermek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, güçten düşeceğine delalet eder.

Rüyada deveye yemek vermek gördüyseniz:

  • Doğru bütçe yaparsanız daha azıyla idare etmenizi sağlayacak çözümler üretebilirsiniz.

Rüyada deveye yemek vermek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına yorulur.

Rüyada deve dili yemek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada deve yemek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, harama göz dikmeyeceğine, tatsız durumların yaşanacağına delalettir.

Rüyada deve eti yemek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada deveye yemek yedirmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada deve kuşu eti yemek endişelerin biteceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işarettir.

Rüyada deveyle denize girmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işarettir.

Rüyada deveye ekmek vermek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments