Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı defter görmek

Rüyada sarı defter görmek

Rüyada sarı defter görmek evi yoksa ev alacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, önün açılacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, güvensizliğini yeneceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı defter gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler yapmanın veya belli düzenlemelerin ya da anlaşmaların zamanı geldiğini hissettiren olaylar yaşanabilir.

Rüyada sarı renk defter görmek hasret ve özlem gidereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına rivayet eder.

Rüyada sarı defter görmek fenalıkta bulunmaya, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine alamet eder.

Rüyada sarı yapraklı defter görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada defter okumak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına işaret eder.

Rüyada birine defter vermek günbegün kötüleşeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada beyaz sayfalı defter görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine delalettir.

Rüyada banka defteri görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nikah defteri imzalamak ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments