Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı çanta görmek

Rüyada sarı çanta görmek

Rüyada sarı çanta görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine yorulur.

Rüyada sarı çanta gördüyseniz:

  • Bazı plan veya düzenlemelerinizde pürüzler söz konusu olabilir.

Rüyada sarı renk çanta görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada sarı çanta görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada altın sarısı çanta görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada sarı renkli çanta görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada siyah para çantası görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının çantasını görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada bayan çantası satın almak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda çanta görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments