Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk çanta görmek

Rüyada sarı renk çanta görmek

Rüyada sarı renk çanta görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, borçlarının hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk çanta gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi çekemeyerek değişik sorunlar çıkartabilirler.

Rüyada sarı renkli çanta görmek işinde dar boğaza gireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı renk çanta görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, keyfinin olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada turuncu renk çanta görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, pek çok olumlu gelişmelere, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına alamet eder.

Rüyada beyaz renk çanta görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada mavi renkte çanta görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah renkte çanta görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renk çanta görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk çanta görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments