Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının çantasını görmek

Rüyada arkadaşının çantasını görmek

Rüyada arkadaşının çantasını görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının çantasını gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek iş yapmamalısınız.

Rüyada arkadaşına çanta vermek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının çantasını görmek elinin döneceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının çanta aldığını görmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hedeflerini tutturacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şık çanta görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine delalettir.

Rüyada çantada kitap görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada yeni bir çanta görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada çantayı suya düşürmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, makbul olan mallar edineceğine yorulur.

Rüyada çanta dağıtmak sermayesini riske etmeyeceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments