Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı bal görmek

Rüyada sarı bal görmek

Rüyada sarı bal görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı bal gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin doğrultusunda aktif olarak atılımlarda bulunacaksınız.

Rüyada sarı bal görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunların son bulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağa bal sürmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi zararlara uğrayacağına, son model arabaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak bal yemek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bal çıtası görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, kötü sözler duyacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada ballı ekmek vermek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine yorulur.

Rüyada bal aktığını görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bal satın almak fırsatların daha büyük getirileri olacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yeni bir semte taşınılacağına işarettir.

Rüyada petek bal almak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, beden sağlığının zarar göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments