Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü taklidi yapmak

Rüyada ölü taklidi yapmak

Rüyada ölü taklidi yapmak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, güçten düşeceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada ölü taklidi yapmak gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileri besleyecek planlar size iyi gelebilir.

Rüyada ölü taklidi yapmak rahata kavuşacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada deli taklidi yapmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör taklidi yapmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş taklidi yapmak atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada bayılma taklidi yapmak işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine işarettir.

Rüyada birinin taklidini yapmak maddi olarak zorluk çekileceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş taklidi yapmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, yani babasına benzeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan taklidi yapmak güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments