Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şapka hediye almak

Rüyada şapka hediye almak

Rüyada şapka hediye almak çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, çok güzel günler geçireceğine, tamamen içine kapanacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şapka hediye almak gördüyseniz:

  • Fazla gurur nedeniyle yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Rüyada şapka hediye etmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına yorulur.

Rüyada şapka hediye almak ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına inanılır.

Rüyada hediye şapka almak hem eğleneceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rahata kavuşmaya rivayet eder.

Rüyada başkasının başında şapka görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada süslü şapka görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, istenmeyen olayların olacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dantel şapka görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına rivayet eder.

Rüyada eski şapka görmek elinin sıkışacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada renkli şapka görmek sermayesinin çoğalacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments