Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şans oyunları görmek

Rüyada şans oyunları görmek

Rüyada şans oyunları görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına rivayet eder.

Rüyada şans oyunları gördüyseniz:

  • İlginizi çekmiş veya ilgi alanınıza giren bir konuda girişimde bulunmadan önce olası tüm sonuçları hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada şans oyunu kazanmak yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada şans oyunlarından para kazanmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, işte de mutlu olunacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada şans oyunları görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada şans oyunu kuponu görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şans oyunundan para kazandığını görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, istediği noktalara geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada şans oyunundan para kazanmak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şans oyunu kazandığını görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işarettir.

Rüyada şans oyunu oynadığını görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments