Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalın su aldığını görmek

Rüyada sandalın su aldığını görmek

Rüyada sandalın su aldığını görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, hastalıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sandalın su aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda hemen karşılık görmemiş olmanız, yakında görmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

Rüyada sandalın su aldığını görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada nehirde sandala binmek geçiminin kolaylaşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sandala bindiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına yorulur.

Rüyada sandal görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına alamet eder.

Rüyada denizin üstünde sandal görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına delalettir.

Rüyada denizde sandalla gezmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük sandal görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada sandalla batmak yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, iftiraya maruz kalınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments