Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde sandalla gezmek

Rüyada denizde sandalla gezmek

Rüyada denizde sandalla gezmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada denizde sandalla gezmek gördüyseniz:

  • Sağlık açısından da temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada denizde sandalla gezmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada sandalla nehirde gezmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sandalda gezmek başarının garantileneceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada gölde sandalla gezmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada denizi sandalla geçmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, bazı konularda önayak olunacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulur.

Rüyada deniz sandal görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatın kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada denizin üstünde sandal görmek istediği oranda da eğleneceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz ve sandal görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments