Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandala binip gitmek

Rüyada sandala binip gitmek

Rüyada sandala binip gitmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Rüyada sandala binip gitmek gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan dost veya arkadaşlarınızdan haber alacaksınız.

Rüyada sandala binip gitmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına işarettir.

Rüyada tekneye binip gitmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada uçağa binip yurtdışına gitmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalettir.

Rüyada uçağa binip umreye gitmek böylece hayatından memnun olacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına tabir olunur.

Rüyada deveye binip gitmek sohbetinin bozulacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada kamyona binip gitmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüse binip gitmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, sıkıntı yükleneceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına delalet eder.

Rüyada siyah ata binip gitmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments