Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sancak dikmek

Rüyada sancak dikmek

Rüyada sancak dikmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet eder.

Rüyada sancak dikmek gördüyseniz:

  • Davranışlarınız bazı konuların daha iyiye ya da daha kötüye gitmesi üzerinde etkili olabilir.

Rüyada sancak dikmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil sancak görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, hasta olacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada osmanlı sancağı görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine yorulur.

Rüyada islam sancağı görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sancak görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine tabir olunur.

Rüyada tül perde dikmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, düzeninin bozulacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulur.

Rüyada beyaz gül dikmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada demir direk dikmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments