Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sancak görmek

Rüyada sancak görmek

Rüyada sancak görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kazancın daha da arttırılacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sancak gördüyseniz:

  • İlerlemek için sizi kullanan kişilere boyun eğmemelisiniz.

Rüyada osmanlı sancağı görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sancak görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sancak görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına inanılır.

Rüyada islam sancağı görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada sancak dikmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments