Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sanatçıyı görmek

Rüyada sanatçıyı görmek

Rüyada sanatçıyı görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, adaletin geleceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına delalettir.

Rüyada sanatçıyı gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişelere veya bakış açısına sahip kişilerle yapacağınız iş birlikleri hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Rüyada bir sanatçıyı öpmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada sanatçısı görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına işaret eder.

Rüyada türk sanat müziği dinlemek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada sanatçıyla telefonda konuşmak doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tanınmış bir sanatçı görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, bolluk ve bereket göreceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalettir.

Rüyada ebru sanatı görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada sanatçının öldüğünü görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada sanatı görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments