Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sana küs olan birini görmek

Rüyada sana küs olan birini görmek

Rüyada sana küs olan birini görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, pek çok olumlu gelişmelere, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sana küs olan birini gördüyseniz:

  • Bilinçdışı olarak, geçmişte yaptığınız hataları düşünmeye başlayabilir, ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada birinin sana küs olduğunu görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sana küsen birini görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sana küstüğünü görmek çok eğleneceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının sana küstüğünü görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, şifa göreceğine delalet eder.

Rüyada sana küs olan birini görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin sana baktığını görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, dualarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada birinin sana yalan söylediğini görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments