Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şam fıstığı görmek

Rüyada şam fıstığı görmek

Rüyada şam fıstığı görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, başarılarının daim olacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, iç sıkıntısına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine inanılır.

Rüyada şam fıstığı gördüyseniz:

  • Bazı konuların giderek daha da karışık hale geleceği hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada fıstıklı çikolata görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada soslu fıstık görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada fıstıklı tahin helvası yemek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına yorulur.

Rüyada kabuklu fıstık almak maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işarettir.

Rüyada şan fıstık görmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, gelirinin çoğalacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada fıstık yeşili renk görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet eder.

Rüyada kurtlu fıstık görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada fıstıklı tatlı yemek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments