Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuklu fıstık almak

Rüyada kabuklu fıstık almak

Rüyada kabuklu fıstık almak razı geleceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabuklu fıstık almak gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiç kimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada kabuklu fıstık almak dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada kabuklu fıstık yemek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, çok dikkat çekeceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına inanılır.

Rüyada kabuksuz fıstık görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada kabuklu yer fıstığı yemek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet eder.

Rüyada kabuksuz fıstık yemek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada antep fıstığı kabuğu görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada kabuklu yer fıstığı görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada kabuklu antep fıstığı görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments