Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şalvar kaybetmek

Rüyada şalvar kaybetmek

Rüyada şalvar kaybetmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şalvar kaybetmek gördüyseniz:

  • İnsanlar farkında olarak veya olmayarak size bir şekilde yardımcı olabilirler.

Rüyada şalvar kaybetmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı şalvar görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada şalvar satın almak güzel günlerin sona ereceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına tabir olunur.

Rüyada yamalı şalvar görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı şalvar giymek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil şalvar görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski şalvar görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeni şalvar görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments