Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı şalvar giymek

Rüyada kırmızı şalvar giymek

Rüyada kırmızı şalvar giymek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı şalvar giymek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş hayatınızı veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda hassasiyet gerektiren olaylar yaşanabilir.

Rüyada kırmızı şalvar giymek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı şalvar görmek küslükleri gidereceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi şalvar giymek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, borçlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz şalvar giymek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, bütçesinin genişleyeceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yırtık şalvar giymek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin şalvar giydiğini görmek işlerin kara geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil şalvar giymek sıkıntılı günler geçirileceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına inanılır.

Rüyada şalvar giymek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments