Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün salonu tutmak

Rüyada düğün salonu tutmak

Rüyada düğün salonu tutmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulur.

Rüyada düğün salonu tutmak gördüyseniz:

  • Biraz inatçılaşabilirsiniz.

Rüyada düğün salonu tutmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, kısmetinin bollaşacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına yorulur.

Rüyada salon düğünü görmek evlerindeki huzurun artacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada düğün salonu kiralamak düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına inanılır.

Rüyada düğün salonu bakmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine inanılır.

Rüyada boş düğün salonu görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada düğün salonu görmek çevrenizden takdir görmeye, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün salonunu boş görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir salon görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, hayır getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments