Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sallanan merdiven görmek

Rüyada sallanan merdiven görmek

Rüyada sallanan merdiven görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, kazancının günden güne azalacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sallanan merdiven gördüyseniz:

  • Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir.

Rüyada merdivende sallanmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada sallanan merdiven görmek bir araya geleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada avizenin sallandığını görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek dişinin sallandığını görmek rakiplerin başarı kazanacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, birlikteliğe başlayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin salıncakta sallandığını görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet eder.

Rüyada asansörde sallanmak uğradığı zararın telafi edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek dişin sallandığını görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bina sallandığını görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments