Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salkım sarı üzüm görmek

Rüyada salkım sarı üzüm görmek

Rüyada salkım sarı üzüm görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Rüyada salkım sarı üzüm gördüyseniz:

  • İnsani yardım kuruluşlarıyla veya gönüllü yardım işleriyle uğraşmanız aşk hayatınızı veya duygu dünyanızı da olumlu etkileyebilir.

Rüyada salkım sarı üzüm görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, cesaretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı salkım üzüm görmek işte başarılı adımlar atılacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz üzüm salkımı görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, sıkıntılarının geçeceğine alamet eder.

Rüyada salkım üzüm koparmak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına delalettir.

Rüyada siyah salkım üzüm görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, işinde zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada salkım üzüm görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına yorulur.

Rüyada üzüm salkımı görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada salkım kırmızı üzüm görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments