Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor salkım görmek

Rüyada mor salkım görmek

Rüyada mor salkım görmek daha fazla gelir elde edeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına rivayet eder.

Rüyada mor salkım gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız veya çalıştığınız insanlarla gereksiz yere tartışmalara girmeyin.

Rüyada mor üzüm salkımı görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor salkım görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil salkımlı üzüm görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil üzüm salkımı görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada domates salkımı görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, huzur ve saadet bulacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine yorulur.

Rüyada salkım domates görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, malının artmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada salkımlı küpe görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir salkım yeşil üzüm yemek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments