Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salıncak yapmak

Rüyada salıncak yapmak

Rüyada salıncak yapmak huzursuzluklar ile boğuşacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada salıncak yapmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda değişiklik yapmak istiyorsanız işlemleri başlatmalısınız.

Rüyada salıncak yapmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ağaçta salıncakta sallanmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık salıncak görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta salıncak görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eder.

Rüyada boş salıncak görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada salıncak kurmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlikle salıncakta sallanmak aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına işarettir.

Rüyada salıncakta sallanan birini görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, geçim derdinden kurtulacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments