Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salavat çektirmek

Rüyada salavat çektirmek

Rüyada salavat çektirmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, kişinin şifa bulacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada salavat çektirmek gördüyseniz:

  • Her konuda yardım isteyeceksiniz.

Rüyada salavat çektirmek isteklerini yerine getireceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada salavat çektiğini görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına yorulur.

Rüyada salavatı şerif getirmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisiyle salavatlaşmak özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salavat şerife getirmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada salavat sesleri duymak elinin dara düşmeyeceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işarettir.

Rüyada birisiyle salavat getirmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine delalettir.

Rüyada kabede salavat getirmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments