Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salavat çektiğini görmek

Rüyada salavat çektiğini görmek

Rüyada salavat çektiğini görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına yorulur.

Rüyada salavat çektiğini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirmeye veya bilginizi arttırmaya yönelik çalışmaların faydasını görebilirsiniz.

Rüyada salavat çektiğini görmek borçların ve dertlerin biteceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada salavat çektirmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada birisiyle salavatlaşmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine inanılır.

Rüyada salavat getirenleri görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, yalan söyleyeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytanı görüp salavat getirmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada salavatı şerife çekmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada toplu salavat getirmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına yorulur.

Rüyada hacda salavat getirmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments