Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle salavatlaşmak

Rüyada birisiyle salavatlaşmak

Rüyada birisiyle salavatlaşmak verdiği sözleri tutacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada birisiyle salavatlaşmak gördüyseniz:

  • Yeni plan, proje veya ilgi alanları sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada salavatı tefriciye görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, acı tecrübeler edineceğine alamet eder.

Rüyada depremde salavat getirmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada salavat getirmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada salavat getirip ağlamak gelişim içine gireceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine rivayet eder.

Rüyada birisiyle salavatlaşmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine inanılır.

Rüyada salavat getirerek uyanmak kendisini ona adayacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada salavatı şerife getirmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalet eder.

Rüyada salavat görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, her istediğini alabileceğine, planlarının bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments