Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden şal almak

Rüyada birinden şal almak

Rüyada birinden şal almak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden şal almak gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı olayların netleşmeye başladığını görebilirsiniz.

Rüyada örgü şal görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada şal giymek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kişiye hep umut olacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dantel şal görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, yeni başlangıçların yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı şal takmak işlerinin çok iyi bir hal alacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada pembe şal görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalettir.

Rüyada yeşil şal görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, çektiği zorlukların biteceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına yorulur.

Rüyada başına siyah şal takmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada şal örmek her geçen gün sorunların artacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments