Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah şal almak

Rüyada siyah şal almak

Rüyada siyah şal almak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, iyi hissedeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine inanılır.

Rüyada siyah şal almak gördüyseniz:

  • Olaylara yaklaşımınızın elinizden geldiğince zarif olmasında fayda var.

Rüyada siyah beyaz şal görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, kişinin geri planda kalacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada siyah şal görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, yaptığı hataları düzelteceğine delalettir.

Rüyada siyah şal bağlamak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, onurlu bir hayat süreceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başına siyah şal takmak hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah şal vermek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah şal takmak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah şal almak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada siyah renk şal görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments