Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıda kurt görmek

Rüyada ayakkabıda kurt görmek

Rüyada ayakkabıda kurt görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, layık olduklarına sahip olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalettir.

Rüyada ayakkabıda kurt gördüyseniz:

  • Kafanızdaki fikirlerden bazıları gerçekten önemsenmeye değer veya hızla ilerleme şansı olan cinsten olabilir.

Rüyada ayakkabının içinde kurt görmek zor günlerin uzaklaşacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada ayakkabıda kurt görmek kötü karakterli bir kadına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu yemek görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, ekmek bulamayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına inanılır.

Rüyada mavi kurdela görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine inanılır.

Rüyada vücudundan kurtçuk çıktığını görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu şeker görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına alamet eder.

Rüyada kurtcuk düşürmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu bal yemek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments